We offer worldwide shipping (Free shipping in NL & BE)

OUR STORY
SO FAR
arrow
MEET THE FOUNDERS

PiNNED by K is voortgekomen uit een grote passie van Kris en Vincent voor fashion en ondernemen. Kris droomde er als klein meisje al van om een eigen kledingmerk te hebben en al haar unieke ontwerpen te delen met de wereld. Ze is uiteindelijk afgestudeerd als Image & Fashion Stylist en kwam zo stap voor stap dichterbij het realiseren van haar droom. Vincent is bedrijfsmakelaar van beroep en weet als geen ander van aanpakken. Het stel bleek samen de perfecte match te zijn om vanuit hun gezamenlijke passies een eigen label te starten: PiNNED by K!

Op dit moment bestaat team PiNNED by K uit zeven super enthousiaste teamleden. Samen werken zij dag in dag uit ontzettend hard om uiteindelijk PiNNED by K’s ultieme doel te bereiken: de wereld veroveren!

HET VERHAAL ACHTER PINNED BY K

Did you ever look so awesome to the point you didn’t want to go home because not enough people had seen you yet? Dat is het gevoel dat Kris en Vincent je willen geven wanneer je PiNNED by K’s unieke ontwerpen draagt. Het verhaal achter PiNNED by K is eigenlijk haast een romantisch liefdesverhaal. Het begon allemaal toen Kris en Vincent naar Parijs gingen en Kris mega geïnspireerd raakte door alle fashion om haar heen. Ze ervaarde de magie van mensen die moeiteloos een eigen stijl creëerden en de perfecte accessoires bij hun outfits droegen. Van handgemaakte leren items tot de mooiste sjaals en accessoires met bijzondere prints, Parijs had het allemaal en Kris wilde het gevoel dat zij hiervan kreeg delen met de rest van de wereld. Toen Kris en Vincent alweer een tijdje thuis waren, vond Kris dat haar nieuwe sneakers erg saai waren en ze dacht terug aan een schoen met een kleine fringe erop die ze had gespot in Parijs. Vincent bestelde een stuk leer en gereedschap en begon meteen met ontwerpen. Uiteindelijk ontwierpen ze samen een perfect paar fringes te dragen op elke soort sneaker en hiermee is in 2015 PiNNED by K dan ook officieel geboren!

Al snel breidde het aanbod van PiNNED b y K zich uit met andere accessoires zoals sjaals, handtassen, pompoms, candy badges en perfect handgemaakte sneakers om elke outfit af te maken en de magie van Parijs te herleven. Oh, en be prepared want team PiNNED by K heeft nog zó veel meer magische plannen voor de toekomst!

7 team members

Team PiNNED by K bestaat uit zeven super gepassioneerde team members die elke dag samenwerken om de wereld te veroveren!

50K Followers

PiNNED by K heeft meer dan 50 duizend volgers op Instagram

13K Followers

PiNNED by K heeft meer dan 13 duizend volgers op Facebook

350 boutiques

De collectie van PiNNED by K is verkrijgbaar in meer dan 350 boutiques over de hele wereld!

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.