We offer worldwide shipping (Free shipping in NL & BE)

OUR STORY
SO FAR
arrow
HET BEDRIJF

 

PiNNED by K is voortgekomen uit de passie van Kris en Vincent voor fashion en ondernemen. Kris droomde er als klein meisje al van om iets persoonlijks en unieks te ontwerpen en de wereld in te brengen. Ze is uiteindelijk afgestudeerd als Image & Fashion Stylist. Vincent is bedrijfsmakelaar van beroep. De passie voor fashion zit dus grotendeels in Kris, maar de passie voor ondernemen delen zij met elkaar!

Toen het jonge stel samen een weekendje naar Parijs ging, kwamen zij een schoen tegen met daar op een kleine, slordig afgewerkte accessoire. Toen kris vervolgens een paar sneakers kocht die ze maar saai vond, kwam ineens die accessoire weer in beeld. Vincent is toen een stukje leer en een paar mesjes gaan bestellen en samen zijn ze gaan ontwerpen. Toen zij uiteindelijk de perfecte fringes hadden ontworpen is op 5 mei 2015 PiNNED by K geboren.

ABOUT

 

Heb je er ooit zó goed uitgezien dat je niet naar huis wilde omdat nog niet genoeg mensen je hadden gezien? Dat is het gevoel dat Kris en Vincent je willen geven! De ontwerpen van PiNNED by K worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit kalfsleder en textiel. Kris en Vincent zijn allebei enorm detailgericht. De ontwerpen worden daarom zo veel mogelijk met de hand gemaakt en afgewerkt. Op deze manier zijn alle ontwerpen persoonlijk en uniek en met heel veel liefde gemaakt!

Inmiddels bestaat het team van PiNNED by K uit acht gepassioneerde ondernemers. Samen hebben zij PiNNED by K’s collectie van een kleine collectie fringes uit laten groeien tot een geweldige collectie bestaande uit handtassen, schoenen en accessoires voor je schoenen. En er komt nog zo veel meer aan!

Het uiteindelijke doel van PiNNED by K? De wereld veroveren!

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van PiNNED by K? Volg ons op social media!

8 ondernemers

Het team van PiNNED by K bestaat uit acht gepassioneerde ondernemers die samenwerken om de wereld te veroveren!

50K Followers

PiNNED by K heeft meer dan 50 duizend volgers op Instagram

13K Followers

PiNNED by K heeft meer dan 13 duizend volgers op Facebook

350 boutiques

De collectie van PiNNED by K is verkrijgbaar in meer dan 350 boutiques over de hele wereld!

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.